La Jungla
Jules Koundé, a Suïssa
Foto: Jules Koundé, a Suïssa | Instagram
Famosos

Crack internacional del Barça aprèn català i es grava: "Ja parlo quatre idiomes"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jules Koundé, a Suïssa
Foto: Jules Koundé, a Suïssa | Instagram

Jules Koundé ho ha tornat a fer. Pocs dies després de visitar Montserrat, com un català més, durant les seves vacances d'estiu, el defensa francès del Barça ha compartit unes imatges pujant a la muntanya i parlant català.

Què en sabem? Koundé és aquests dies a Suïssa, des d'on està mostrant als seus seguidors cada moviment del seu viatge. Ho fa en els quatre idiomes que domina: francès, castellà, anglès i català. Aquest últim l'està aprenent, després d'un any vestint la samarreta del Barça.

Què diu Jules Koundé? A través d'Instagram, Koundé ha volgut mostrar una vegada més les seves millores amb el català. "Ja parlo quatre idiomes", ha apuntat abans d'aclarir que amb el català en cara es troba en fase d'aprenentatge. Tot i això, s'ha animat a explicar així als seguidors de Catalunya el que està veient a Suïssa: "Hola a tothom. Volia ensenyar-vos una cosa ràpidament. Magnífic".

A més, fa pocs dies ja va sorprendre els seus seguidors amb les fotos a Montserrat, la visita al monestir i el museu i un text totalment en català: "En algun lloc on el sol no s'esvaeix".